مقایسه تلویزیون های ایکس ویژن و تی سی ال
بین تلویزیون های ایکس ویژن و تی سی ال کدام بهتر است؟ تلویزیون ایکس ویژن بخریم یا تی سی ال؟
در حقیقت پاسخ دادن به این سوال ها چندان کار راحتی نیست، با توجه به این که هزینه ی لازم یکی از فاکتور های مهم در خرید تلویزیون است، هرکدام از برند های گفته شده در یک محدوده قیمت وضعیت بهتری دارند. در مقاله ی پیش رو سعی شده تا به طور کلی اطلاعاتی را درباره هر دو برند داده و مزایا و معایب هر کدام را به شما معرفی کنیم پس با ویویدکس همراه باشید.
عملکرد کلی و کیفیت ساخت:
ایکس ویژن:
در چند سال اخیر نام خود را به عنوان یکی از بهترین برندهای لوازم خانگی ثابت کرده است و سعی کرده با استفاده از فناوری های به روز، تلویزیون هایی متناسب با بازار ایرانی ارائه کند، تا جایی بر اساس گزارش دیجی کالا در نیمه اول سال 1398 این برند در جایگاه اول فروش تلویزیون قرار گرفت.
بیشتر مدل های تلویزیون ایکس ویژن از پنل هایی تشکیل شده اند که قطعات آن دارای بخش های لایت برد و تیکان هستند، این پنل ها مشابه قطعاتی هستند که شرکت های داخلی تولید می کنند و با این وجود کیفیت ساخت قابل قبویل دارند.
تی سی ال:
یک شرکت الکترونیکی چند ملیتی چینی است و به لطف حضور در بازار های جهانی رتبه خوبی میان پرفروشترین ها به خود اختصاص داده است، به طوری که در سال 2019 دومین برند پرفروش تلویزیون در بازار جهانی نام گرفت.
محصولات داخلی با محصولات جهانی این برند تفاوت کیفیتی دارند اما نمایندگی گارانتی آن یعنی مادیران که تولید کننده مانیتور ال جی نیز می باشد، خدمات پس از فروش بسیار خوب و کیفیت ساخت بهتری را نسبت به ایکس ویژن ارائه می دهد.
طراحی ظاهری و نکات مثبت در قابلیت ها:
ایکس ویژن:
طراحی این تلویزیون ها هر چند فاصله زیادی با برند های معتبر جهانی دارد ولی با توجه به محدوده قیمت آن راضی کننده است.
به عنوان امکاناتی که این تلویزیون را از سایر رقبا مجزا کند می توان از: پانل LED با کیفیت A+، زاویه دید بسیار وسیع 178 درجه افقی و عمودی، روشنایی و وضوح بسیار بالا در تصویر، مجهز به ماشین زمان (Time Shift) و برخورداری از پردازشگر چند هسته ای نام برد.
سیستم هوشمند آن ها نسبت به سری های پایین تی سی ال عملکرد به مراتب بهتری دارد و برخلاف رقیب خود دارای برنامه های کاربردی پیش فرضی مانند فیلیمو و آب و هوا و ... می باشد.
تی سی ال:
طراحی و پرستیژ این تلویزیون ها نسبتا قابل قبول است ولی زاویه دید چندان خوبی ندارد.
در محیط های کم نور و تاریک به سبب سطح کنتراست خوبی که دارد تصویر واضح و شفافی دارد . سری های هوشمند پایین (یعنی 3 تا 5) از سیستم عامل اندروید بهره می برند و همانطور که گفته شد عملکرد خوبی نداشته و سرعت و کارایی پایینی دارند و هیچ خبری از آپدیت نخواهد بود.
ولی در سری های جدید قضیه کاملا متفاوت است و این تلویزیون ها با بهره گیری از سیستم عامل هوشمند روکو قادر با رقابت با بهترین تلویزیون های هوشمند بازار می باشند.
نقاط ضعف و مشکلات رایج از دید خریداران:
در این قسمت سعی شده تا مشکلات و خرابی های رایجی را که خریداران این دو برند با آن ها رو به رو شده اند، برای تصمیم گیری راحت تر به شما معرفی شود.
ایکس ویژن:
خارج نشدن از حالت استند بای و روشن و خاموش شدن پشت سر هم که مربوط به بخش مین برد می شود،
پیدا شدن نوار صورتی بالای تصویر که با تعویض لامپ ممکن است برطرف شود،
ایجاد لکه های رنگی در تصویر تلویزیون که بیشتر در سایز های بالا مثل 50 و 60 اینچ دیده می شود و قطعی تصویر هنگامی که صدا وجود دارد که در سایز 40 اینچ بیشتر دیده می شود.
تی سی ال:
قطع شدن صدا و نداشتن تصویر که مربوط به مین برد یا بلک لایت می باشد،
کم نوری و محوی تصویر صفحه نمایش،
دیر روشن شدن یا روشن نشدن تلویزیون که مربوط به پاور می باشد، پخش شدن رنگ ها و اضافه شدن خطوط افقی و عمودی اضافه در تصویر و قطع و وصل شدن تصویر در صورت روشن بودن طولانی مدت تلویزیون.
جمع بندی کلی:
در نهایت باید گفت که در مقایسه تلویزیون های ایکس ویژن و تی سی ال، باید دقت داشت که با توجه با قیمت خرید، هر دو برند امکانات و کیفیت قابل قبولی ارائه می دهند ولی هیچ کدام برتری خیلی زیادی نسبت به دیگری ندارند، کیفیت ساخت تلویزیون های تی سی ال بیشتر است ولی در بخش عملکرد هوشمند تلویزیون های ایکس ویژن بهتر ظاهر شده اند و رابطه کاربری سازگارتری با بازار ایران دارند.