ویویدکس/اخبار و مقالات/طرز تهیه پاستای تاکو

طرز تهیه پاستای تاکو

مریم ابراهیمی

۱۲ آذر ۱۳۹۹

پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی-مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. این غذای دلچسب با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می‌شود و همه‌ی خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. طرز تهیه پاستای تاکو را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید سبک زندگی خود را بروز نمائید.

طرز تهیه پاستای تاکو

 

این غذا یک غذای ایتالیایی، با حال و هوای مکزیک است که هم طرفداران غذای ایتالیایی را به وجد می‌آورد و هم عاشقان غذای مکزیکی را. وقتی قصد تهیه پاستا داریم، گزینه‌های زیادی جلوی ما قرارد دارد و انتخاب با ما است که به سراغ پاستاهای معروف همیشگی برویم، یا اینکه نگاهی به دستوالعمل‌های جدید بیاندازیم و پاستاهای متفاوت را امتحان کنیم. پس اگر به دنبال یک غذای راحت، سریع و خوشمزه هستید که رضایت همه اعضای خانواده را جلب کند، این پاستای تاکوی پنیری و خوشمزه برای شما است.

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

پاستا: ۱۵۰ گرم

پوره‌ی گوجه‌فرنگی: یک و نیم پیمانه

فلفل دلمه‌‌ای: نصف یک عدد

پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

فلفل هالوپینو: ۱۰ عدد

سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه تاکو شامل پاپریکا، آورگانو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، ودر سیر و پودر پیاز: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه پاستای تاکو

  1. برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
  2. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز تفت بخورند.
  4. سس کچاپ و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه‌فرنگی بپزد.
  5. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه‌ای و دیپ پنیر چدار یا پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
  6. بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
  7. قابلمه‌ی آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید.
  8. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید.
  9. سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
  10. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
  11. پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می‌توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.


طرز تهیه پاستای تاکو

ماخوذ از دیجی کالا.