ویویدکس/اخبار و مقالات/تنظیمات تلویزیون برای بازی کردن

تنظیمات تلویزیون برای بازی کردن

 

شاید متوجه شده باشید که تنظیمات زیادی برای تلویزیون و یا مانیتور شما وجود دارد. هر کدام از این تنظیمات می تواند باعث بدست آوردن تجربه ی به مراتب بهتری از تلویزیون شود .

همچنین هرکدام از این گزینه ها برای هدف خاصی ایجاد شده اند ، از حالت فیلم و سینما و ورزش تا حالت بازی همه برای بهتر کردن کیفیت تلویزیون در آن زمینه مخصوص است.

وقتی نوبت به بازی می رسد مخصوصاً بازی های آنلاین تفاوت برد و باخت می تواند کسری از ثانیه باشد و این گاهی به دلیل تنظیمات نادرست نمایشگر شما است. جهت فهمیدن بهترین تنظیمات تلویزیون یا مانیتور برای بازی تا آخر این مطلب با ویویدکس همراه باشید.

 

تنظیمات تلویزیون برای بازی

حالت بازی چه تاثیری ایجاد می کند؟

نمایشگرهای امروزی از نظر ساختار در قسمت‌هایی شبیه کامپیوترها هستند ، این بدین معنی است که در تلویزیون ها و مانیتورهای امروزی، با وصل کردن هر چیزی به نمایشگر، شاهد تبدیل آنی آن‌ به تصویر نخواهیم بود، بلکه فاصله کوتاهی بین زمان دریافت سیگنال (از طریق کابل ویدیویی) و نمایش آن بر روی صفحه‌نمایش وجود خواهد داشت.

این وقفه‌ی کوتاه، مدت زمانی است که دستگاه صرف پردازش تصاویر و تنظیمات دیگر نظیر تصحیح روشنایی، کنتراست، رنگ و همچنین تاباندن نور پس‌زمینه به پنل LCD می‌کند.

البته این تأخیر بسیار پایین چیزی حدود یک صدم ثانیه و یک ثانیه- است و معمولاً توسط کاربر تشخیص داده نمی‌شود. اما این عدد، برای پی‌سی‌های مخصوص بازی و کنسول‌ها می‌تواند مقدار بزرگی به حساب آید.

یک صدم ثانیه ممکن است تفاوت‌های بسیار محسوسی در یک بازی تیراندازی سریع یا یک بازی مبارزه‌ای ایجاد نماید. همین موضوع سبب شده تا طراحان مانیتور، حالتی به نام «Game Mode» را بر روی این محصولات قرار دهند و بدین واسطه وقفه‌ی پیش آمده را از بین ببرند.

 

آیا حالت بازی در تمام تلویزیون ها وجود دارد ؟

ظاهراً حالت بازی مانیتورها برای برخی سازندگان مانیتور و تلویزیون هنوز به درستی جا نیفتاده است و این موضوع برای آنها در حد ایجاد تغییراتی در تنظیمات رنگ تصاویر و مانیتور باقی مانده است.

در این گونه دستگاه‌ها، با فعال کردن حالت بازی مانیتورها، عملاً اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد و صرفاً تغییراتی اندک در رنگ تصاویر ایجاد می‌شود. این یعنی چه حالت بازی مانیتور روشن شود و چه خاموش باقی بماند، تفاوتی در وقفه ورودی تصویر صورت نمی‌گیرد.

در این صورت حالت بازی فقط یک پروفایل رنگ خواهد بود و با روشن کردنش تنها می‌توانید شاهد یک تغییر رنگ جزئی در تصویر باشید که شاید اصلا جذاب هم نباشد.

 

تنظیمات تلویزیون برای بازی

 

چگونه بفهمیم تلویزیون از حالت بازی پشتیبانی می کند ؟
اگر به تازگی قصد خرید یک مانیتور را دارید و پشتیبانی مانیتور از این قضیه برای شما مهم است، توصیه می‌شود که با جستجو در گوگل، ببینید که مانیتور یا تلویزیون‌ مورد نظرتان از حالت بازی مانیتورها پشتیبانی می‌کند یا خیر.

برای تست این حالت در مانیتور مورد استفاده‌تان نیز کافی است حالت بازی مانیتور خود را فعال کنید و روشنایی و اشباع رنگی تصویر را مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که پس از روشن کردن حالت بازی، کاهشی در میزان روشنایی و اشباع رنگ تصویر اتفاق افتاد، می‌توان نتیجه گرفت که از پردازش‌های پشت پرده مانیتور کم شده است و به تبع آن لگ کمتری در دستگاه اتفاق خواهد افتاد.

در صورتی که با فعال کردن حالت بازی، عکس این مورد اتفاق افتاد، احتمالا مانیتور مورد استفاده‌تان از حالت بازی پشتیبانی نمی‌کند.

 

از حالت بازی استفاده کنیم ؟

پاسخ به این پرسش تا حد زیادی وابسته به نوع مانیتور است. اگر که تا به حال با لگ بخصوصی در تلویزیون یا مانیتور خود برخورد نکرده اید، به احتمال زیاد نیازی به فعال کردن آن ندارید. این را هم در نظر بگیرید که اتصال اینترنت و سرعت اینترنت شما در بروز این لگ ها نقش بسیار بیشتری دارد.

اما اگر گیمر حرفه ای هستید و صدم های ثانیه برای شما اهمیت دارد زیرا که نقش حیاتی در بازی کردن شما دارند، جواب بله است. بهتر است آن را فعال کنید. مخصوصا برای بازی های شوتر و جنگی.

 

تلویزیون برایبازی

 

جمع بندی :

در آخر باید یک نکته را در نظر گرفت که با فعال کردن حالت بازی درست است که سرعت عملکرد شما بالاتر می رود اما کیفیت تصویر نیز پایین می آید. مخصوصا روشنایی و رنگبندی تصاویر. این اتفاق برای این می افتد که حالت بازی تمامی پردازش های رنگ و روشنایی تصویر را غیرفعال می‌کند تا سرعت بالاتر رود. اما باز هم اگر صدم ثانیه برای شما اهمیت دارد، قطعا ارزشش را دارد تا حالت بازی را فعال کنید. فقط یادتان باشد که پس از بازی آن را غیرفعال کنید تا برای استفاده های دیگر از کیفیت تصویر بهتری برخوردار شوید.